Na prodaju Betonjarka iz Aleksinca

Agencija za privatizaciju objavila je prodaju po skraćenom postupku 76,6 odsto akcija Betonjerke iz Aleksinca.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.01.2010.

14:47

Default images

Paket akcija koji je ponuđen na prodaju je u vlašništvu Akcijskog fonda, a nominalna vrednost akcije je 2.200 dinara. Preostale akcije su u vlasnistvu malih akcionara i njih će budući kupac većinskog paketa morati da otkupi po istoj ceni, ako akcionari odluče da ih prodaju.

Rok za dostavljanje zahteva za otkup tenderske dokumentacije je 26. februar, a za slanje obavezujućih ponuda 26. mart, uz bankarsku garanciju od 50.000 evra.

Pravo učešća na tenderu imaju kompanije koje se bave izradom proizvoda od betona za gradjevinske radove ili grubim gradjevinskim radovima, odnosno specifičnom niskogradnjom, a koje su u 2008. godini imale prihod od najmanje šest miliona evra.

Ponude mogu da dostave i firme koje su se u poslednje tri godine bavile završnim radovima u građevinarstvu ili trgovinom na veliko betonskim stubovima, trafo stanica i pratećih elemenata za izgradnju i održavanje eklektroenergetskih objeka, a čiji je prošlogodišnji prihod bio veći od 12 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: