Verano želi da organizuje sajmove

Direktor marketinga "Verano motorsa" Jovo Srećo kaže da je ta kompanija zainteresovana za organizovanje sajamskih manifestacija.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 17.06.2009.

08:47

Default images

On navodi da je upravo zato, u konzorcijumu sa kompanijom Rimini, uputila ponudu za kupovinu "Beogradskog sajma".

Prema njegovim rečima, italijanski Rimini je postavio nove evropske standarde, kako po pitanju izgradnje sajamskih hala, tako i po uvođenju savremenog menadžmenta u organizovanju sajmova. "Reč je o ozbiljnoj firmi, sa puno iskustva koja, sigurni smo zajedno sa našim iskustvom na lokalnom tržištu i u vođenju velikih projekata može da dovede do dobrih rezultata", rekao je Srećo.

On je naglasio da će "Verano motors" poštovati uslove tendera koji zabranjuju prenamenu sajma. "Po uslovima koji su propisani tenderskom dokumentacijom, mi smo obavezni da se narednih deset godina bavimo sajamskom delatnošću. Naravno da hoćemo to da radimo. Zato smo i izabrali Rimini kao ključnog partnera u ovom poslu, zbog njihovog internacionalnog iskustva i što su regionalni lider u ovoj oblasti", naveo je Srećo.

Za kupovinu 70 odsto kapitala "Beogradskog sajma" pristigla je samo ponuda konzorcijuma kompanije "Verano motors" i italijanske sajamske kompanije Rimini, objavila je juče Agencija za privatizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: