TC u Novom Sadu od 80 miliona evra

Američka kompanija Ocean Atlantic International objavila je da će uložiti 80 miliona evra u izgradnju tržnog centra u Novom Sadu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 12.02.2009.

15:21

Default images

Tržni centar će imati prodajnu površinu od 39.000 kvadratnih metara, a planirano je da u njemu posao dobije 1.500 ljudi, saopšteno je iz te kompanije. Kako se nezvanično saznaje, izgradnja bi trebalo da počne u septembru ove godine po najvišim svetskim standardima, a biće završena do kraja sledeće godine.

Iako je Skupština grada Novog Sada krajem prošle nedelje promenila Detaljni urbanistički plan i time ovu investiciju učinila mogućem, ipak nisu dobijene sve dozvole potrebne za početak gradnje, a njihovo izdavanje se očekuje uskoro, kako bi izgradnja počela na jesen.

Inače, Ocean Atlantic International je deo istoimene američke kompanije koja u Srbiji posluje od 2006. godine i u Beogradu privodi kraju izgradnju poslovno-stambenog kompleksa Galerija apartmani.

U regionu posluje i u Hrvatskoj i Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: