Otvara se Robna kuća u Zemunu

Trgovinski lanac Robne kuće Beograd je saopštio da će prvi objekat tog lanca, robna kuća u Zemunu, biti otvorena danas, 13. decembra.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 13.12.2008.

12:01

Default images

Robna kuća u Zemunu ima četiri nivoa, ukupne površine preko šest hiljada metara kvadratnih. To je prva robna kuća koja će biti otvorena od kada su kompanija Verano i grčka Marfin investment grupa, pre oko godinu dana, kupili taj trgovinski lanac za 360 miliona evra.

U suterenu zemunske robne kuće biće supermarket iz novog trgovinskog lanca "Familija market", a u prizemlju je uglavnom kozmetika. Na prvom nivou su odeljenja sa muškom i ženskom odećom i obućom, a na drugom knjižara, bela tehnika i kućni aparati, kao i nameštaj i detalji za opremanje enterijera. Na trećem spratu biće restoran otvorenog tipa, a poseban deo namenjen je odeći, obući i nameštaju za decu.

Novi vlasnici su istakli da su za sve objekte u Srbiji "definisali isti koncept, odnosno raspored po odeljenjima i grupama proizvoda, kao i odabir domaćih i stranih brendova koji će svojom strukturom, raznovrsnošću i odnosom cena i kvaliteta sigurno doprineti jačanju konkurencije, a time i standarda stanovništva".

"Naš cilj je da politikom organizacije i zakupa prostora stvorimo uslove za afirmaciju kvalitetnih domaćih proizvoda, a time i brži razvoj nacionalne industrije", navedeno je u saopštenju.

U Robnoj kući Beograd u Zemunu, koja se prva otvara, najveći deo modne ponude činiće brendovi italijanske grupe Coin (Luca D'Altieri, Stonefly, JCT, KOAN, Oviese, Morelato i drugi), poznati po vrhunskom kvalitetu i dizajnu i pristupačnim cenama.

Najavljeno je da će 20. decembra biti otvorena i robna kuća na Terazijama, kao i robna kuća na Dušanovcu, a u planu je da svi objekti Robnih kuća Beograd u Srbiji počnu da rade do kraja prvog kvartala sledeće godine.

Robna kuća "Beograđanka" primiće zakupce sredinom februara, a do kraja tog meseca počeće da radi i za potrošače, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: