Kvadrat u Belvilu 1.950 evra

Prvi objekti u Univerzitetskom naselju biće krajem januara naredne godine predati na korišćenje preduzeću Univerzijada Beograd 2009, najavio je Delta invest.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 12.12.2008.

15:15

Default images

"Preduzeću Univerzijada Beograd 2009. će do kraja januara naredne godine biti predato na korišćenje prvih pet od ukupno 14 stambenih zgrada", rekao je generalni direktor Delta investa Dragan Buđevac i naveo da će svi objekti i poslovni i stambeni biti izgrađeni na vreme, iako su radovi krenuli sa zakašnjenjem od osam meseci.

On je na konferenciji za novinare, održanoj povodom prodaje hiljaditog stana bračnom paru Maleš, rekao da je od 1.858 stanova ostalo za prodaju još 360, dok su ostali rezervisani.

Stanovi se prodaju po ceni od 1.950 evra po kvadratnom metru i poskupeli su u odnosu na početak prodaje, kada je cena bila 1.850 evra (1.998 evra sa PDV-om).

Izvršni direktor firme "Blok 67 asosiejtid", Slobodan Mihajlović, je rekao da bez obrzira na ekonomsku krizu, prodaja ide dobro, a juče je potpisano 17 ugovora. Kupci će moći da se usele u oktobru, posle završene Univerzijade, a Mihajlović je naveo da je reč o mladim ljudima, od kojih je 54 odsto rođeno posle 1970. godine.

Oko 70 odsto su privatna lica koja nameravaju da tu stanuju, 20 odsto kupaca su kompanije, a 10 odsto stranci. Jedan kupac došao je čak iz Bocvane, reč je o našoj sugrađanki koja tamo radi i kupila je dva stana.

U okviru "Belvila" grade se i 333 lokala, koji se, takođe, dobro prodaju, kao i dve poslovne zgrade, od kojih će jednu koristiti "Delta" i 2.543 otvorenih i zatvorenih garažnih mesta.

Mihajlović je rekao da se gradi sistem podzemnih garaža i napomenuo da svi stanovi imaju ugrađene klima uređaje koji ne narušavaju izgled fasada, a u startu je predviđena i mogućnost zastakljivanja ogromnih terasa, kako bi sve bilo jednoobrazno.

Predstavnici investitora su istakli da se od početka prodaje 6.000 ljudi interesovalo za uslove prodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: