Rusima kredit za kupovinu Ikarbusa

Ruska Alfa banka je saopštila da je odobrila dugoročne kredite od 13 miliona evra AMS grupi za finansiranje kupovine Ikarbusa.

Srbija

Izvor: FoNet

Četvrtak, 25.09.2008.

09:11

Default images

„Kvalitet srpskog proizvođača autobusa - Ikarbusa je veoma visok", izjavio je zamenik direktora za rad sa korporativnim klijentima Alfa-banke Igor Makijenko.

Alfa banka je odobrila sredstva Avtodetalj servisu, najvećem proizvođaču rezervnih delova za automobilsku tehniku i autokomponente, koji se nalazi u sastavu AMS Grupe, holding kompanije koja zapošljava sedam hiljada ljudi.

Ruska holding kompanija AMS-Grup planira da kupi sto odsto akcija srpskog proizvođača autobusa Ikarbus.

Alfa banka je osnovana 1990. godine i nalazi se među 30 najvećih banaka u Rusiji, sa aktivama u prvom polugodištu 2008. godine od 28,9 milijardi dolara i ukupnim kapitalom od 2,4 milijarde dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: