Levač prodat za 200 mil. RSD

Agencija za privatizaciju juče je u 17 javnih nadmetanja prodao imovinu stečajnih dužnika i preduzeća u stečaju.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 09.07.2008.

08:24

Default images

Imovina preduzeća Levač iz Rekovca prodata je na aukciji za 200 miliona dinara, saopštila je Agencija za privatizaciju. Početna cena je bila 62,6 miliona dinara, a kupac je beogradska firma Elit plus.

Na aukciji su prodate četiri imovinske celine preduzeća "Milan Stepanović Matroz" iz Sremske Mitrovice, za ukupno 111,6 miliona dinara, što je nekoliko puta vise od početne cene.

Magacinski prostor Robnih kuća Beograd u Zrenjaninu, Vršcu i Vladičinom Hanu, čija je početna cena bila 32,4 miliona dinara, prodat je za 77,5 miliona dinara.

Preduzeće Promet iz Beograda u stečaju prodato je preduzeću Nikta iz Beograda kao pravno lice za 190 miliona dinara, a početna cena je bila 140,6 miliona dinara.

Prodato je i pet celina preduzeća "Aparati za domaćinstvo" iz Niša za ukupnu sumu novca od 93,1 miliona dinara.

Tri celine DTP Mačva iz Bogatića prodate su za ukupnu sumu od 4,2 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: