"Odustale tri velike firme iz SAD"

Tri velike američke kompanije, odustale su od ulaganja i čekaju razvoj situacije, kaže Dejan Cvetkovic.

Srbija

Izvor: Beta

Ponedeljak, 10.03.2008.

13:13

Default images

Predsednik Američke privredne komore u Srbiji Dejan Cvetković, koji je prvi čovek Majkrosofta u Srbiji, izjavio je za dnevne ekonomske novine "Biznis" da najnegativnija posledica trenutnih političkih turbulencija u Srbiji može da bude da deo investicija koji je planiran za Srbiju, bude preusmeren na druga područja u regionu.

Strani investitori su zabrinuti, rekao je Cvetković i dodao da se oni koju su planirali da ulažu raspituju kod kompanija koje već posluju u Srbiji i u ambasadama da li da odustanu ili da nastave sa realizacijom planova u Srbiji.

Američka privredna komora predstavlja 175 vodećih i najuticajnijih američkih, evropskih i domaćih kompanija koje zapošljavaju oko 60.000 građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

17 h

Podeli: