Delta motors gradi novi BMW centar

Delta motors planira da u septembru otvori novi centar za prodaju BMV automobila u Beogradu u koji će investirati 12 miliona €

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 30.01.2008.

10:17

Default images

Izgradnja novog centra površine oko 5.000 kvadratnih metara, kod Ade ciganlije, već je počela, naveo je generalni direktor te firme Tomas Šmit (Thomas Schmid).

Izgradnja centra omogućiće da se klijentima ponude kvalitetnije usluge, a biće povećan i broj zaposlenih sa četrdesetak na 61, rekao je Šmit i procenio da će do kraja 2009. godine prodaja automobila porasti na hiljadu godišnje.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući Delta motorsu 2007. je bila najuspešnija za BMV (BMW) Srbiji, pošto je prodato ukupno 586 automobila BMV i mini, za 116 odsto više nego u 2006. godini.

Šmit je najavio i da će do kraja ove godine biti otvoren BMV centar u Podgorici, do kraja 2009. biće izgrađen i centar u Novom Sadu, a u svaki će biti uloženo po tri miliona evra.

Kompanija Delta motors, članica Delta holdinga, osnovana je u januaru 2007. godine od kada je generalni zastupnik BMV grupe za tržišta Srbije i Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: