Zoran Višnjić novi direktor Unike

Unika osiguranje je u Srbiji do sada ostvarila premiju u visini od 14 miliona evra u 53 poslovnica u zemlji.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 20.12.2007.

18:56

Default images

Kompanija je svoje poslovanje u Srbiji započela pre godinu dana, preuzimanjem 80 odsto akcija Cepter osiguranja.

Novi generalni direktor Unike Zoran Višnjić kaže da su planovi te kompanije za 2008. godinu jačanje pozicije na tržištu kao i nastavak saradnje sa strateškim partnerima Rajfajzen bankom i lizing kompanijama u životnom i zdravstvenom osiguranju.

Član Upravnog odbora Unike Franc Vajler rekao je da je to društvo pre godinu dana prvi put na tržište Srbije donelo proizvod životnog osiguranja koji obuhvata mešano osiguranje, povezano sa osiguranjem nezgoda, zdravstvenim kao i sa osiguranjem za teže bolesti. On je dodao da Unika ima i osiguranje vezano za venčanja, za decu ali i za studente.

Prema njegovim rečima u domenu neživotnog osiguranja Unika nudi usluge malim i srednjim preduzećima, u vidu paketa sa osnovnim i ekskluzivnim osiguranjem, odnosno pokrićem.

Unika je je vodeća osiguravajuća grupacija na austrijskom tržištu sa više od 12 miliona klijenata i sa preko 140 godina tradicije. Posluje u evropskim zemaljama od Baltika do Crnog mora i Mediterana, a sa vise od 12 miliona klijenata spada u red najvećih evropskih osiguravajućih kuća.

Inače, osiguravajuća kompanija Unika je produžila ugovor o saradnji sa bivšim košarkašem Aleksandrom Đorđevićem, kojim on nastavlja da bude njihov promoter za Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: