Ugovor o obnovi magistralnih puteva

Preduzeće „Putevi Srbije“ potpisalo ugovore o rekonstrukciji tri magistralna puta, ukupne vrednosti milijardu dinara.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 20.12.2007.

09:43

Default images

Preduzeću za puteve "Beograd" poverena je rekonstrukcija puta Uvac-Nova Varoš dužine oko 11 kilometara, rok za završetak radova vrednosti 471,8 miliona dinara je godinu dana, a finansira se iz kredita Evropske investicione banke (EIB).

"Novi Pazar put" iz Novog Pazara radiće na deonici Ušće-Biljanovac dužine oko 15 kilometara, vrednost radova je 379 miliona dinara, rok za završetak je godinu dana, a radovi se finansiraju iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Radove na obnovi puta Čairi-Stopanja u dužini od oko 11 kilometara i Stopanja-Čitluk dužine 7 kilometara obaviće u roku od godinu dana preduzeće "Putevi" iz Užica, a rekonstrukcija u iznosu od 272,1 milion dinara biće finansirana iz kredita EBRD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: