"Pireus banka" proširila ponudu

"Pireus banka" je saopštila da je u ponudu uvrstila i Božićni gotovinski kredit sa maksimalnim iznosom do 3.000 evra.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2007.

19:50

Default images

Kredit se odobrava uz depozit od 20 odsto po nominalnoj kamatnoj stopi od 11,75 odsto i efektivnoj kamatnoj stopi od 13,44 odsto. Rok otplate je do dve godine, a grejs period od tri meseca zavisi od želje klijenta.

Minimalna mesečna zarada neophodna za podnošenje zahteva za kredit treba da iznosi 105 evra, a kreditna sposobnost se utvrđuje u visini od 30 odsto ukupnih primanja korisnika kredita.

Klijenti, koji primaju platu preko tekućeg računa u "Pireus banci", imaju dodatnu pogodnost u vidu povoljnijih kamatnih stopa, a još atraktivniji uslovi važe za klijente, koji rade u kompaniji sa kreditom u toj banci, kao i za klijente zaposlene u firmama sa kojima je "Pireus banka" sklopila ugovor o kreditiranju zaposlenih pod povoljnim uslovima.

"Pireus banka" uz svaki odobreni kredit klijentima poklanja i kreditnu revolving karticu iz svog "Viza", "Masterkard" i "Dinakard" portfolija, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: