Algotek: Prihod 9 miliona evra

Kompanija Algotek ostvarila je u 2007. godini prihod od 9 miliona evra, izjavio je direktor Aleksandar Bakoč.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 14.12.2007.

12:18

Default images

Kompanija Algotek (Algotech), koja se bavi integracijom telekomunikacionih rešenja u centralnoj i istočnoj Evropi, poslovaće u 2007. godini sa prihodom od 9 miliona evra, što je za 60 odsto više nego u prethodnoj godini, kaže direktor kompanije Aleksandar Bakoč.

Algotek je osnovan pre 15 godina u Srbiji i vodeći je provajder rešenja za kontakt centre u regionu i posluje u Crnoj Gori, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Rumuniji.

U proteklih 15 godina ugradio je konktakt centre u više od 100 stranih i domaćih kompanija u Srbiji uključujući i telekom operatere, internet provajdere, banke, univerzitete, hotele, kao i institucije lokalne samouprave.

Klijenti Algoteka su Telekom Srbija, Aerodrom Nikola Tesla, American Express, City Bank, DHL, Raiffeisen Bank, Delta Generali Osiguranje, Banca Intesa, Telenor, General Electric, ING, Lufthansa i Vodafone.

Pored strateških i dugoročnih partnerstava sa kompanijama kao što su Avaya, Altitude i Nice Systems, Algotek je u proteklih par godina ostvario saradnju sa liderima na polju telekomunikacija kao što su Extreme Networks, Teleopti, PerSay, eTalk i Asterix.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: