Hotel Holidej in i u Beogradu

U Beogradu je počeo sa radom hotel "Holidej in" (Holiday Inn), član međunarodnog hotelskog lanca "Interkontinental",

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.11.2007.

17:25

Default images

Predstavnik vlasnika hotela Aleksandar Špagnut izjavio je na konferenciji za novinare da je u planu izgradnja još jednog hotela u Beogradu, ali nije mogao da precizira kada će to biti, navodeći da je projekat u fazi planiranja.

On je kazao da je posle 18 godina prvi put da jedna međunarodno prepoznatljiva marka, kao što je grupacija "Interkontinental hotel grup", otvori hotel u Srbiji. Hoteli "Holidej in" već posluju u Skoplju, Sarajevu i Zagrebu.

"Gradnja hotela sa četiri zvezdice počela je 2004. godine", kazao je Špagnut i dodao da su radove na hotelu izvodile srpske firme, koje su imale prioritet i prilikom opremanja hotela.

Prema njegovim rečima, u Srbiji su hotelski kapaciteti i dalje manji nego u zemljama u okruženju.

Direktor hotela Tomas Pavlović kazao je da je u pripremi novi spoljni dizajn hotela, koji će biti primenjen od marta sledeće godine.

On je kazao da hotel ima 140 soba i sedam konferencijskih i banket sala, a cena prenoćišta je od 80 do 220 evra, u zavisnosti od sezone.

Kako je rečeno, u hotelu "Holidej in" biće smešteni izvođači na pesmi Evrovizije, koja se sledeće godine održava u Beogradu.

"Holidej in" je hotelski tip iz grupacije "Interkontinental hotels grup" (IHG), koja pored ovog ima jos šest brendova, ukupno pola miliona soba i poseduje oko 2.000 hotela u svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: