Novi direktor u Telekomu Srbije?

UO PTT-a sledećeg utorka raspravlja o razrešenju generalnog direktora Draška Petrovića, izboru novog, kao i novih članova UO-a.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2007.

15:34

Default images

Predsednik Upravnog odbora (UO) PTT-a Dragoslav Šumarac koji je i zakazao sednicu Upravnog odbora PTT Srbija, za 27. novembar, kaže da nije u pitanju nikakva „čistka“ već da je ovo nastavak sprovođenja koalicionog sporazuma partija na vlasti, saznaje EM Online.

"Dosadašnjem direktoru Telekoma koji je jedan od najboljih menadžera u Srbiji biće ponuđeno adekvatno mesto i ja se nadam da će on ostati u Telekomu“, kaže Šumarac.

PTT Srbija je većinski vlasnik Telekoma Srbija i upravni odbor ovog preduzeća daće i predlog Vladi Srbije za razrešenje dosadašnjih članova i imenovanje četiri nova člana Upravnog odbora Telekoma. Imena i biografije kandidata za mesto direktora i članove upravnog odbora još nisu objavljeni.

Vlada je razrešila 15.novembra, dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora PTT-a Milašina Milanovića, i dosadašnjeg direktora PTT-a Dragana Kovačevića, na čija mesta su postavljeni Dragoslav Šumarac i Goran Ćirić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: