Unikredit:Priveršek nasledio Pikera

Imenovan novi predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke u Srbiji.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 24.10.2007.

14:26

Default images

Klaus Priveršek, koji će tu funkciju 1. decembra 2007. preuzeti od Aleksanda Pikera, trenutno obavlja funkciju direktora bankarskih operacija i član Upravnog odbora u Pajonir investmentu Austrija (Pioneer Investments Austria), saopštila je ta banka.

Priveršek je svoju karijeru u Kreditanštaltu započeo 1998, a između ostalih funkcija, tokom svog devetnaestogodišnjeg rada u Banci Austrija Kreditanštalt (BA-CA), bio je i na poziciji zamenika predsednika Upravnog odbora BA-CA u Sloveniji.

Dosadašnji predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke (UniCredit) u Srbiji Aleksandar Piker će, nakon više od tri godine provedene u toj banci, karijeru nastaviti u okviru Unkredit grupe u ATF Banci u Kazahstanu.

Unikredit banka ističe da je peta banka po veličini u Srbiji, sa ukupnom aktivom od 840 miliona evra, mrežom od 47 ekspozitura i 700 zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: