Telekom Srbija nudi paket "tri+"

Novi paket kojim su obuhvaćeni internet, fiksna i mobilna telefonija treba da poveća broj ADSL korisnika te kompanije.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.05.2007.

15:47

Default images

U eksperimentalnoj fazi korisnicima će se nuditi ADSL internet priključak, protoka 512/128 kilobajta u sekundi, lokalni pozivi u fiksnoj telefoniji, kao i usluga odabira 2 broja mobilnog telefona MTS-a.

Pozivi odabranim mobilnim telefonima će se tarifirati po ceni od četiri dinara za minut.  Mesečna pretplata za ovaj paket je 2.400 dinara, a ponuda nove usluge kreće od 10. maja. Probni period je do 1. avgusta, posle čega će biti analizirani učinci i odlučeno da li će nova usluga zaživeti i po kojim uslovima.

Zanimljivo je da slični paketi već postoje u okolnim zemljama. U Hrvatskoj je veoma popularan paket kompanije Iskon, gde korisnici za mesečnu pretplatu od 1.600 dinara dobijaju ADSL protoka 768/192 kilobajta u sekundi uz novu telefonsku liniju i broj. Telefonski impulsi su znatno jeftiniji u Hrvatskoj nego u našoj zemlj, jer brojne kompanije tamo nude slične usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

19 h

Podeli: