Aranđelovac: Britanci grade fabriku

Aranđelovac -- Britanska kompanija "Reval holdings limited" će u Aranđelovcu podići fabriku građevinskih elemenata i zaposliti 200 radnika.

Izvor: Tanjug
Vrednost investicije je 3,5 miliona evra
Vrednost investicije je 3,5 miliona evra

Odbornici Skupštine opštine Aranđelovac su usvojili odluku o davanju u zakup na 99 godina dva hektara građevinskog zemljišta na kom će biti podignuta fabrika.

Prema rečima generalnog menadžera kompanije Vladimira Valenčića, vrednost investicije je 3,5 miliona evra, a probni rad fabrike počeće za pet meseci. Reč je o proizvodnji ekološkog građevinskog materijala, standarda ISO 14000, kojim su izgrađeni poslovni i stambeni objekti u 55 država. Aranđelovac će biti 36. grad u svetu u kome će ta britanska kompanija podići fabriku građevinskog materijala za brzu gradnju, koja će svojim proizvodima "pokrivati" tržište u Srbiji, bivšim jugoslovenskim republikama, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj i Mađarskoj, rekao je Valenčić.

Vesti

Biro ih zakinuo za 6.000 RSD

Beograd -- Oko 36.000 oštećenih građana obratilo se sudovima u Srbiji zbog naknade štete, jer im je Nacionalna služba za zapošljavanje isplaćivala manje nadoknade.

Srbija utorak 27.09. 16:50 Komentara: 2
strana 1 od 8179 idi na stranu