Mađari žele somborski aerodrom

Mađarska kompanija "Flaj Balaton" zainteresovana je za somborski vojni aerodrom, izjavio je predsednik opštine Sombor.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 03.04.2007.

15:29

Default images

Predsednik opštine Jovan Slavković je kazao da je pismo o namerama te kompanije stiglo u opštinu Sombor i da je "reč o uglednoj kompaniji i očekujemo njihovu skoru posetu i početak konkretnih razgovora".

"Flaj Balaton" je kompanija u vlasništvu irskih i mađarskih investitora, koja upravlja istoimenim aerodromom u blizini jezera Balaton.

Slavković je, govoreći o investicijama u opštini Sombor, za maj najavio dolazak delegacije Privredene komore Vićence i potpisivanje sporazuma o saradnji opštine Sombor i te provincije u Italiji.

"Očekujemo, takođe, posete delegacija iz italijanskih regiona Veneto i Toskana i konkretne razgovore na temu međusobne saradnje na privrednom planu", kazao je Slavković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: