Prodata Fabrika maziva iz Kruševca

Novi vlasnik Fabrike maziva iz Kruševca je za preuzimanje 70 odsto kapitala tog preduzeća platio 25 miliona evra.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 06.02.2007.

08:19

Default images

Agencija za privatizaciju saopštila je da je potpisala ugovor sa konzorcijumom firmi Preduzeće za puteve Beograd i Petrobart iz Beograda o prodaji Fabrike maziva iz Kruševca.

U nadmetanju za kupovinu Fabrike maziva učestvovalo je devet zainteresovanih kupaca, Prista oil, Evropetroleum i Burgoil company iz Bugarske, Orka iz Slovenije, Konzorcijum MBS (koga čine Res Trade, Novi Sad, i MBS Tehno, Beograd), Mol Lub Plc iz Mađarske, Euro gas Subotica, i Neochimiki L.V. Lavrentiadis iz Grčke, a Preduzeće za puteve i Petrobart su dali najpovoljniju ponudu.

Kruševačka fabrika maziva je bila u sastavu Naftne industrije Srbije do oktobra 2005. godine, sredinom 2006. bilo je 270 zaposlenih od čega 79 sa visokom stručnom spremom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: