Srbija se reklamira na CNN-u

Danas je počela reklamna kampanja Srbije na CNN-u, pod sloganom "Moments to Remember" (Trenuci za pamćenje).

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 10.01.2007.

09:15

Default images

Aranžman s tom TV mrežom košta pola miliona dolara i uvod je u promociju turizma Srbije u svetu.

Spot je prikazan u emisiji CNN Today, a predviđeno je emitovanje i u emisiji Larija Kinga, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Dva spota po 40 sekundi danas će biti emitovana devet puta, a u januaru 107 puta. Spotovi koji promovišu turističke destinacije u Srbiji pojaviće se i u emisiji kod Larija Kinga sutra u 12.10 i u emisijama World News i World Sport.

Direktor TOS-a Miodrag Popović kaže da spot sadrži geografsku odrednicu, o tome gde se Srbija nalazi. "Tokom celog spota ispisana je reč Srbija. Jedan spot odnosi se na sve ono što je kulturni, istoriski i civilizacijski milje Srbije, a posvećen je i ljudima koji žive u Srbiji. Drugi spot se odnosi na prirodne lepote i neke od turističkih destinacija u Srbiji", kaže on.

Izrada i četvoromesečno emitovanje 507 spotova koštaće 500.000 evra, a novac za to obezbeđen je iz Nacionalnog investicionog plana.

U svakom trenutku emitovanja, spot će moći da vidi 127 miliona ljudi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: