Izabran najbolji ponuđač za FAM

Konzorcijum "Preduzeća za puteve Beograd" i "Petrobarta" Beograd je prvorangirani ponuđač na tenderu za prodaju FAM-a...

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 19.12.2006.

08:20

Default images

"Tenderska komisija potpisala je zapisnik kojim je taj konzorcijum proglašen za prvorangiranog ponuđača, a prema utvrđenoj proceduri slede razgovori sa sindikatom o dopunskom socijalnom programu", kaže generalni direktor kruševačke "Fabrike maziva" (FAM) Branislav Jovanović.

Konzorcijum "Preduzeća za puteve Beograd" i "Petrobarta" Beograd je za kupovinu 70 odsto kapitala FAM-a ponudio 25 miliona evra i 10 miliona evra investicija u narednih pet godina.

Drugorangirani ponuđač je "Prista oil ad" iz Sofije sa 21,524 miliona evra na ime kupoprodajne cene i investicionim programom od 3,15 miliona evra, a trećeplasirano je slovenačko preduzeće "Orka doo" sa ponuđenih 17,25 miliona evra za kupovinu, te 5,99 miliona evra za investicije.

Za kupovinu FAM-a ponude je dostavilo sedam stranih i tri domaća kupca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: