Poznata JNA bolnica, sada civilna, otišla u stečaj

Sudija Miodrag Anđelić je u Privrednom sudu u Podgorici, na zahtev Elektroprivrede (EPCG), otvorio stečaj u bolnici Meljine, zbog duga od 242,3 hiljade evra.

Region

Izvor: B92

Petak, 20.09.2019.

08:45

Poznata JNA bolnica, sada civilna, otišla u stečaj
Foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

Time je račun bolnice Meljine blokiran na iznos od 6,6 miliona evra, prenosi Radio Jadran.

Za stečajnog upravnika imenovan je Žarko Ostojić, koji je do sada bio privremeni stečajni upravnik.

Bolnica će, kako prenosi Radio Jadran, narednih dana nesmetano funkcionisati.

Ostojić bi naredne sedmice trebalo da dođe u bolnicu Meljine i zaposlene upozna sa daljim planom rada, funkcionisanjem i statusom.

U Privrednom sudu u sredu nije zaključeno ročište za ispitivanje razloga za otvaranje stečaja u kompaniji Meljine kompleks, koja upravlja bolnicom, pa je sutkinja Milica Vlahović zakazala suđenje za 1. oktobar.

Do tada bi trebalo da budu prikupljene sve informacije koje su od značaja za odlučivanje o tome da se u Meljine kompleks četvrti put uvede stečaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

12 h

Podeli: