Traže stručnjaka: Da bude Hrvat, plata 2.600 EUR

Fejsbuk je u potrazi za hrvatskim stručnjakom.

Region

Izvor: B92

Subota, 04.08.2018.

08:36

Traže stručnjaka: Da bude Hrvat, plata 2.600 EUR
Foto: Thinkstock

Najveća društvena mreža na svetu na konkursu traži stručnjaka za tržište (eng. Market Specialist) u Dublinu, u poslednje vreme vrlo popularnom odredištu hrvatskih radnika, piše Novac.hr.

Kako piše u objavljenom oglasu, osnovni zadatak odeljenja za tržišne operacije (eng. Market Operations), čijem bi se timu pridružio i stručnjak iz Hrvatske, briga je o sigurnosti korisnika kao i rešavanje slučajeva u kojima je došlo do kršenja Fejsbukovih pravila korišćenja.

Naime, neka od predviđenih zaduženja obuhvataju i razmatranje prijava nepodobnog sadržaja, rešavanje problema s korisničkim računima te podizanje kvaliteta celokupnog korisničkog iskustva na hrvatskom tržištu.

Iako Fejsbuk nije istakao koliku platu nudi, na internet stranici Glassdoor, specijalizovanoj za pretraživanje poslova i recenziju poslodavaca, za radno mesto Fejsbukovog tržišnog stručnjaka u Dublinu navedena je prosečna godišnja plata od 41.000 evra bruto (s uključenim bonusima), odnosno oko 2.600 evra neto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

14 h

Podeli: