Ko hoće u Zagreb - karte jeftinije i do 50 odsto

U Hrvatskoj će u ponedeljak, na dan dočeka reprezentacije, biti snižene cene prevoza i do 50 odsto.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 15.07.2018.

12:31

Ko hoće u Zagreb - karte jeftinije i do 50 odsto
Foto: Thinkstock

Tako će, svi oni koji žele da dođu i pozdrave hrvatske fudbalere moći da kupe jeftinije karte vozom i autobusom.

Iz Hrvatskih železnica - Putničkog prevoza saopštili su da će u ponedeljak na dan dočeka hrvatske reprezentacije u Zagrebu, svim putnicima odobriti 50 odsto popusta na jednosmerna i povratna putovanja iz bilo kojeg grada ili mesta do Zagreba.

Osim toga, u nedelju su sve su navijače koji putuju vozom kako bi gledali finalne utakmice hrvatske fudbalske reprezentacije u bilo kojem gradu ili mestu omogućili kupovinu povratne karte u iznosu od 20 kuna za sve relacije u Hrvatskoj, prenosi Poslovni dnevnik.

Kažu kako će hrvatsku reprezentaciju na finalnoj utakmici bodriti i navijači iz Slovenije, koji će u nedelju doputovati vozom kako bi utakmicu pratili na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Za njihov dolazak su obezbeđeni i dodatni polasci.

Kroacija erlajns najavila je kako će se hrvatska fudbalska reprezentacija sa Svetskog prvenstva u Rusiji vratiti u zemlju avionom hrvatskoga nacionalnog prevoznika i da su avion Erbas 319 posebno brendirali.

"Vatrene" će u ponedeljak na centralnom zagrebačkom trgu dočekati brojni građani.

Za sve autobuse koji će iz raznih delova Hrvatske stizati u Zagreb, osigurana su parking mesta s istočne strane Zagrebačkog velesajma (pored zgrade Ine), a od 8 sati organizovan je i prevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače prevoziti do Glavne stanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: