Za polovni automobil platio 7.000 €, ali ga nikad nije dobio

Jedan Karlovčanin je mislio da putem interneta kupuje polovni automobil i nije očekivao probleme.

Region

Izvor: Poslovni dnevnik

Četvrtak, 07.06.2018.

18:56

Za polovni automobil platio 7.000 €, ali ga nikad nije dobio
(Foto: Thinkstock)

Prevaru pri kupovini na internetu sa štetom od 50.000 kuna (skoro 7.000 evra) prijavio je policiji Karlovčanin (24) koji je mislio da onlajn uplaćivanjem kupuje polovni automobil, saopštila je karlovačka Policijska uprava i upozorila građane da budu oprezni pri kupovini na internetu.

Mladić je prijavio da je putem interneta pronašao kompaniju za prodaju polovnih vozila u Engleskoj i uplatio im novac, ali mu vozilo posle toga nije isporučeno u dogovorenom roku, pa se obratio policiji za pomoć.

Policija je saopštila da je pokrenula kriminalističko istraživanje i da će preduzeti mere kako bi se otkrio počinitelj i zavisno od nastale štete pokrenuo odgovarajući postupak, piše Poslovni dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: