Radovi na auto-putu iz vazduha: Impozantno (VIDEO)

Radovi na autoputu Bar-Boljare odvijaju se planiranom dinamikom, a očekuje se da radovi budu izvedeni po najvećim standardima građevinarstva.

Region

Izvor: cdm.me

Nedelja, 25.06.2017.

10:06

Radovi na auto-putu iz vazduha: Impozantno (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Gradilište tunela na ovom autoputu Jabuki krš obišli su ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i izvršni direktor kompanije CRBC za Crnu Goru Hei Šićiang.

"Ovo je impozantno sve što smo videli. Ni jednog trenutka ne sumnjamo da će radovi biti izvedeni po največim standardima građevinarstva i na zadovoljstvo građana“, rekao je prilikom obilaska puta Nurković.

Na gradilištu Jabučki krp završeno je 72 odsto iskopa i primarne podgrade.

Prioritetna deonica Smokovac-Uvač-Mateševo je počela da se gradi 11. maja 2015. godine, a ugovoreni rok za realizaciju projekta je 48 meseci.

Do sada je izdato 14 građevinskih dozvola za 14 pod-deonica od ukupno 19 pod-deonica za koje će biti izdate građevinske dozvole, a predata su još 3 zahteva za izdavanje građevinskih dozvola.

Glavni projekti za preostale dve pod-deonice su u završnoj fazi, što znači da je proces projektovanja u završnoj fazi i po njegovom okončanju stvoreni su preduslovi da izvođač radova izvodi radove na terenu duž čitave trase, a u radu se primenjuju najviši tehnički standardi kvaliteta, trajnosti i sigurnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: