Šou na auto-putu, putarinu svi plaćali kovanicama

Uoči derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru Torcida je na naplatnim kućicama u Lučkom, novim performansom blokirala izlazak s auto-puta.

Region

Izvor: B92

Subota, 22.04.2017.

14:29

Šou na auto-putu, putarinu svi plaćali kovanicama
(Foto: Thinkstock.com)

Brojni navijači putarinu su plaćali u - lipama.

Zbog prebrojavanja sitnih kovanica, nastale su velike gužve, a najstarija navijačka grupa u Evropi tako je još jednom na efektan i legalan način upozorila javnost na neodrživo stanje u domaćem fudbalu.

“Dosta nam je praznih obećanja lokalnih i svih drugih političara koje možemo čuti pred svake izbore. To nas više ne zanima i ne zadovoljava. Dok ne vidimo konkretan promene nastavićemo s nizom ovakvih akcija, pred nama su lokalni izbori, turistička sezona i niz događaja. Ideja imamo dovoljn", poručio je portparol Torcide Damir Gruić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

13 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: