Kolinda besna: Zgrožena sam, Todorići nemoralni

Predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović komentarišući situaciju u Agrokoru kaže da je zgrožena.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 13.04.2017.

16:45

Kolinda besna: Zgrožena sam, Todorići nemoralni
Foto: Tanjug, arhiva

"Najveću odgovornost za sudbinu koncerna Agrokor, ali i celog sistema koji je vezan uz Agrokor, zaista snosi sada već bivša Uprava", poručila je predsednica.

"Moram vam reći da sam zgrožena", istakla je ona, dodajući da joj je nedopustivo da neko živi u dvorcu u momentu kada ne možete da plati dobavljačima i kada ste u situaciji hoćete li moći da isplatite plate.

“Za mene je primer Agrokora jedan mali dućan Konzuma koji se nalazi ispod mog stana. Ja ne mogu da razumem da u situaciji kada ti ljudi strepe za sopstveni život i budućnost svog radnog veka, kada ne možete plaćati dobavljačima, kada možete izazvati jedan domino efekt pada dobavljača, da i dalje možete da živite u luksuznim uslovima u nekakvom dvorcu. Mislim da je to apsolutno nedopustivo i nemoralno", rekla je Grabar Kitarovićeva za Medija servis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

6 h

Podeli: