CG mami Arape: Isplatiće vam se

Crnogorski predsednik Filip Vujanović upoznao je članove Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata sa mogućnostima investiranja u Crnu Goru.

Region

Izvor: Capital.ba

Sreda, 18.01.2017.

09:39

CG mami Arape: Isplatiće vam se
Foto: Thinkstock

Vujanović ej ukazao da je turizam oblast zahvalna za investiranje.

Vujanović je na sastanku u Dubaiju sa predsednikom Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Muhamedom bin Rašid al Maktumom istakao da je turistički kompleks “Porto Montenegro” najbolji promoter značaja turizma i šansa za podsticaj daljeg interesovanja za ulaganje u tu oblast.

On je poručio da postoji mogućnost investiranja na severu zemlje i upoznao sagovornike sa resursima tog dela Crne Gore, kao i atraktivnim zimskim centrima koji su zahvalni za investiranje.

Crnogorski predasednik je ocenio da su odnosi dve države sadržajni i dodao da je do sada najviše afirmisana saradnja u oblasti turizma i poljoprivrede.

Vujanović je posebno značajnim ocenio uspostavljanje avionske linije između Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata koje se očekuje na proleće.

Al Maktum je konstatovao da je u relativno kratkom periodu ostvarena veoma intezivna saradnja koja se može dalje unapređivati, saopšteno je iz kabineta predsednika Crna Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: