Ikea zatvorila vrata, poklanja nameštaj

Privremena Probna kuća Ikea u centru Zagreba zatvorila je svoja vrata, a sav nameštaj donirala je u dva udruženja.

Region

Izvor: Poslovni dnevnik

Četvrtak, 12.01.2017.

18:54

Ikea zatvorila vrata, poklanja nameštaj
Foto: Thinkstock, ilustracija

Kompanija Ikea Hrvatska sav nameštaj iz „popap“ izložbenog prostora vredan 250.000 kuna (oko 33.000 evra) donirala je u dva udruženja.

Reč je o Udruženju Nova budućnost, za opremanje šest kuća u kojima brinu o deci bez roditeljskog staranja i udruženju Ženska pomoć sada za opremanje Prihvatnog centra za žene i decu žrtve porodičnog nasilja.

“Kompanija Ikea želi aktivno da učestvuje u životu zajednice u kojoj posluje i da doprinese u stvaranju kvalitetnijeg života, posebno za najranjivije grupe. To uključuje i pomoć u rešavanju ozbiljnih društvenih problema sa kojima se, nažalost, suočava gotovo svaka zajednica”, saopštili su iz ove kompanije.

"Odlučili smo da deo nameštaja predstavljenog u Probnoj kući doniramo udruženjima”, kažu u Ikei.

Probna kuća Ikea u samom srcu Zagreba otvorena je krajem oktobra.

Tokom nešto više od dva meseca rada inspirisala je gotovo 60.000 posetilaca svojim rešenjima za bolji svakodnevni život kod kuće, a u 58 radnih dana organizovano je i gotovo 50 raznih aktivnosti i radionica za decu i odrasle u kojima je učestvovalo nešto više od 3.000 članova Ikea femili programa lojalnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

17 h

Podeli: