CG: Rade na autoputu, pa idu na rekreaciju

Na trasi autoputa Bar - Boljare biće izliven beton temeljnih jama mosta Moračica, koji je najveći i najzahtevniji objekat na trasi Smokovac Uvač - Mateševo.

Region

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

12:45

CG: Rade na autoputu, pa idu na rekreaciju
Foto: Thinkstock

Ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore Ivan Brajović obići će kamp Moračica, u čijoj blizini će biti izgrađen istoimeni most na trasi prioritetne deonice auto-puta Bar Boljare.

Događaju će prisustvovati i generalni direktor kompanije China Road and Bridge Corporation Gao Liang, kao i ambasador Kine u Crnoj Gori Cui Zhiwei.

U selu Moračica nalaze se dva od četiri radnička kampa, u kojima su kancelarije i sale za sastanke. U njemu se nalaze smeštajni kapaciteti za 100 ljudi, kuhinja i kantina, a izgrađeni su i sportski tereni za rekreaciju radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: