Nectar ima najboljeg menadžera u regionu

U Sarajevu je održan izbor najuspešnijih menadžera i kompanija jugoistočne i srednje Evrope, a za najboljeg je proglašen Slobodan Radun, vlasnik Nectar grupe.

Region

Izvor: PR tekst

Ponedeljak, 06.07.2015.

15:15

Default images
Foto: Nectar

Vlasnik i predsednik najvećeg proizvođača sokova i prerađivača voća i povrća u ovom delu Evrope dobitnik je i priznanja za životno delo u kategoriji „The Best European Manager".

Ovom prilikom Slobodanu Radunu uručen je i pozlaćeni globus, kao i posebno priznanje za najbolji brend u ovom delu Evropre za Nectar i Fructal.

Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope organizovala je u Sarajevu tradicionalni 32. izbor najuspešnijih menadžera i kompanija jugoistočne Evrope u 2015. godini.

Nagrada je uručena Slobodanu Radunu za veliki uspeh kompanije Nectar koja je za 17. Godina poslovanja iz jedne domaće porodične kompanije izrasla u regionalnog lidera, a kupovinom slovenačkog Fructala koji od 2011.godine posluje u okviru Nectar grupe postala prepoznatljiva i van regionalnih okvira.

Kompanija ima godišnjim prometom od preko 120 miliona evra i izvozom u 50 zemalja širom sveta.

"Naša primarna prerada preradi preko 100.000 tona voća. Takođe brojnim kooperantskim odnosima sa manjim proizvođačima indirektno omogućavamo zapošljavanje ogromnog broja ljudi i potpomažemo razvoj voćarstva i celokupne privrede. Akvizicijom slovenačkog Fructala izašli smo iz regionalnih okvira i napravili bazu za snažan nastup na tržištima EU”, istaka je Radun.

Kako kaže, izgradili su jednu veliku multikulturnu porodicu koja zajedno sa svim članicama grupe broji preko 1500 zaposlenih, dodajući da su za uspeh zaslućni, kako radnici zaposleni u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji ali i članovi porodice koj isu uključeni u posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: