Čuvajte travu za platu od 1.000 €

Ukoliko želite da nadgledate travnate površine, a da za to primate platu od 1000 evra, možete se prijaviti na hrvatski oglas za posao.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 07.05.2015.

16:18

Default images
Foto: Thinkstock.com

Oglas za radno mesto “travopazitelja” koji je na portalu Moj posao objavila firma Husqvarna izazvao je veliko interesovanje mnogih kandidata, a kako i ne bi kada se za svega dve nedelje može zaraditi 7.500 kuna (skoro 1000 evra).

"Tražimo nekoga ko se dobro snalazi na društvenim mrežama, ko će paziti da travnata površina izgleda sjajno", objasnila je Martina Drezga, direktorka kompanije Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

"Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Osoba koja će da pazi travu treba samo da bude u blizini i da posmatra kako kosilica radi", ističe ona.

Ona je dodala da je još jedan od zadataka i da se na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promoviše njihov proizvod.

Iz ove firme poručuju kako su ljudima hteli da pokažu “kako je lako koristiti ovu tehnologiju i usput zaraditi platu”.

Kako biste se prijavili na konkurs, potrebno je da uz biografiju priložite i fotografiju vaše najdraže travnate površine i kreativno objasnite zašto vam je ona najdraža, a zatim je potrebno da je podelite na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: