4.000 EUR za kvadrat u centru ZG

Jedna od retkih novogradnji u centru Zagreba, uskoro će biti završena, a potražnja za stanovima je velika, uprkos ceni od 4.000 evra po metru kvadratnom.

Region

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

11:03

Default images
Foto: Thinkstock.com

U novoj poslovno-stambenoj zgradi u ponudi su stanovi od 46 do 152 kvadratnih metara, koji su rezervisani i pre završetka radova.

Zgrada se nalazi na donedavno neizgrađenom zemljištu između zgrada blokova u centru grada, što je prava retkost. Nakon brojnih projekata i studija rađenih proteklih decenija, ali nikada realizovanih, izabran je projekat za izgradnju nove zgrade u centru grada.

Zgrada ima 13 stanova u četiri etaže i potkrovlju, dva lokala u prizemlju, i garažu u podrumu. U ponudi su dvosobni, trosobni, četverosobni i šesterosobni stanovi.

Preduzetnik je do sada primao samo rezervacije, a od sredine maja počinje prodaja. Većina stanova je već rezervirana, ali rezervacije se i dalje primaju jer prema iskustvu, velik broj rezeviranih stanova na kraju se ipak ne proda. Prvi stanari u novu će zgradu ući u junu ili julu ove godine.

U prizemlju je uređen visoki prolaz jer je u dubini ulice svojevrsna mala dodatna ulica u kojoj su smeštene kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: