400 EUR za rođene u Nedelji štednje

Deca rođenoj u nedelji štednje u Crnoj Gori, čiji roditelji otvore račun kod neke od poslovnih banaka, dobiće na poklon 400 evra.

Region

Izvor: Tanjug

Petak, 31.10.2014.

09:04

Default images

Deca rođena u toj zemlji u nedelji štednje, koja traje od danas do 6. novembra, čiji roditelji otvore račun kod jedne od crnogorskih poslovnih banaka, Centralna banka (CBCG) poklanja po 200 evra, a poslovna banka za koju se roditelji odluče još 200 evra, saopštili su iz CBCG.

Deponovani iznos od ukupno 400 evra biće oročen na godinu dana, a posle isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju, objašnjavaju u centralnoj banci, a prenosi portal CDM.

Dodaju da ta institutcija, povodom Svetskog dana štednje, 31. oktobra, u saradnji sa svim komercijalnim bankama koje posluju na teritoriji Crne Gore, 11. put uzastopno organizuje akciju "Nedelja štednje", pod sloganom "Prvi korak u sigurnu budućnost".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: