Institut u Igalu ide Britancima

Pregovara se o zaključenju ugovora kojim bi Institut "Dr Simo Milošević" u Igalu bio prodat kompaniji "International Wellnes Group Limited" iz Londona.

Region

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

19:01

Default images

Crnogorski Savet za privatizaciju je zaključio da ne treba više obnavljati tenderski postupak za privatizaciju Jadranskog brodogradilišta u Bijeloj nego da investitora treba naći kroz programirani stečaj.

Potrebno je zadržati sadašnju osnovnu delatnost Brodogradilišta, remont brodova, uz investicije u izgradnju kapaciteta za remont megajahti, smatraju u ovom telu.

Na sednici Saveta, kojoj je predsedavao premijer Milo Đukanović, prihvaćen je predlog Ministarstva zdravlja da se raskine sporazum s austrijskom kompanijom IASON o finansiranju, izgradnji i korišćenju PET/CT centra u okviru Kliničkog centra Crne Gore.

Uslovi za raskid sporazuma su se, kako je rečeno, stekli isključivom krivicom samog investitora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: