Volite da spavate? Evo posla za vas

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao, ovih dana nalazi se i jedan sasvim neobičan, kojim se nudi ni manje ni više - posao spavača.

Region

Izvor: Tanjug

Sreda, 01.10.2014.

19:41

Default images

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka firma K&K promocija, traži dva spavača do 10. oktobra, za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijalizovanih salona koji se bave prodajom madraca, kreveta i prateće opreme.

U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva radnika (muška i ženska osoba), koji će obavljati promotivni posao spavača, koji testira krevete tog maloprodajnog lanca.

"Ukoliko voliš da spavaš i smatraš da je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na konkurs", navodi se u oglasu. Među uslovima koje treba da zadovolje potencijalni "spavači", osim da vole da spavaju, su još i to da imaju Fejsbuk profil, komunikacione i promotivne veštine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, da se zabavljaju ili odmaraju na radnom mestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u - spavanju.

Prednost prilikom izbora imaće kandidati koji pošalju najzanimljivije motivaciono pismo, čemu treba priložiti i biografiju, a posao se nudi, kako kažu, na određeno vreme, piše agencija Hina. Foto/Flickr/ Pawel Loj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: