Meken Beograd najbolji u regionu

Agencija Meken Beograd proglašena je najboljom agencijom u regionu na reviji reklamnih kampanja "BalCannes“ na Vikend Medija Festivalu u Rovinju.

Region

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

16:01

Default images

Meken Beograd proglašena je agencijom godine po izboru specijalizovanog portala za oglašavanje #Media Marketing“ koji je jednoglasno podržan od strane žirija "BalCannes“ revije, koji čine predstavnici specijalizovanih medija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

"Agencija Meken Beograd je zahvaljujući kreativnosti mladih profesionalaca i kvalitetu rada i usluga koje doprinose dobrim poslovnim rezultatima naših klijenata još jednom dokazao da je najuspešnija agencija, zbog čega sam veoma ponosan. Ova nagrada potvrda je naše vizije da budemo najpoželjniji komunikacijski partner svim našim partnerima, bilo da se radi o lokalnim, regionalnim ili multinacionalnim kompanijama.”, rekao je Srđan Šaper, osnivač "I&F McCann Grupe”, u okviru koje posluje Meken Beograd.
Foto: Meken Beograd
Na ovogodišnjoj "BalCannes“ reviji najboljih kampanja prijavljeno je rekordnih 148 radova 57 agencija iz šest zemalja regiona.

U finalnom izboru 25 najboljih regionalnih kampanja agencija „Meken Beograd zastupljena je sa maksimalnih tri rada: kampanja "Drama u taksiju“ realizovana za Jugoslovensko dramsko pozorište u Beogradu, nastavak kampanje "Može“ za Rajfajzen banku i kampanja "Pluća grada“ koju je kreativni tim Mekena Beograd osmislio i realizovao za "MK Mountain Resort“.

Agencije Meken u Beogradu, Skoplju, Podgorici i Sarajevu koje posluju u okviru "I&F McCann Grupe“ ove godine su na "BalCannes“ prijavile 14 radova. Pored tri kampanje agencije Meken Beograd na finalnoj reviji prikazana je i kampanja "Skopsko“ koju je za Skopsku pivaru realizovala agencija Meken Skoplje.
Foto: Meken Beograd
Kampanja "Drama u taksiju“ dobila je i nagradu "SoMoBorac“ koja se na Weekend Media Festivalu dodeljuje najboljim kampanjama u oblasti digitalnih medija i društvenih mreža.

"Jako nas raduju obe nagrade, prva za najuspešniju agenciju, druga za viralni blok baster za kampanju "Drama u taksiju“. Mnogo je izazova u svakodnevnom radu što od nas zahteva da se stalno usavršavamo. Potvrda od strane same industije za nas je značajan pokazatelj da u tome uspevamo i inspiriše nas da budemo najbolji što možemo.“, izjavila je Olivera Perković, direktorka agencije Meken Beograd.

Vikend Medija Festival koji se po sedmi put održava u hrvatskom gradu Rovinj okuplja zaposlene u komunikacionoj industriji regiona, agencije, medije i oglašivače, u potpunosti je opravdao titulu najvećeg marketinškog događaja godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: