Đukanović dobija vilu kod Gorice?

Gradonačelnik Podgorice Momir Mugoša ustupio je zelenu površinu pored rezidencije Vila Gorica bliskom prijatelju porodice Đukanović, pišu Vijesti.

Region

Izvor: Vijesti

Ponedeljak, 10.02.2014.

10:09

Default images

Kako navodi list, Mugoša je lično doneo odluku o ustupanju 1.579 kvadrata gradskog građevinskog zemljišta pored državne rezidencije Vila Gorica, bliskom prijatelju porodice Đukanović, Vladanu Ivanoviću.

Na placu, koji je bio zelena površina ali je izvršena prenamena gradskom Odlukom, u toku je gradnja kuće od 480 kvadrata u koju bi trebalo, prema informacijama Vijesti, da se useli premijer Milo Đukanović.

Iako je, kako piše na tabli, planirano da radovi budu završeni za 18 meseci (početak radova 30. septembar 2013.), trenutno su se građevinske mašine zaustavile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

18 h

Podeli: