Todorić od kasarne pravi hotel

Agrokor je potpisao ugovor o strateškom partnerstvu sa turističkom kompanijom TUI i Karisma Hotel&Rizort, pa Ivica Todorić kreće i u turističku ekspanziju.

Region

Izvor: Novosti

Sreda, 08.05.2013.

14:37

Default images

Najjači hrvatski poslovni čovek namerava da sa partnerima gradi hotele na Jadranu, ali i u Americi, a prvi cilj je izgradnja turističkog kompleksa u Kuparima, pišu Novosti.

Reč je o bivšoj kasarni koja sada stoji prazna, a na idealnom je mestu, u neposrednoj blizini Dubrovnika. Interes za izgradnju pokazale su već i druge kompanije, među kojima i turski Riksos. Država je spremna dainvestitoru da pravo korišćenjana 99 godina.

Todorićevo širenje na turizam svakako će još više da ojača Agrokor, kompaniju koja je primer uspešnosti ne samo u Hrvatskoj, već i u regionu.

Agrokor ima za cilj i kupovinuslovenačkog Merkatora, čime bi bio stvoren najveći trgovački lanac u regionu. Kalkuliše se da je Agrokor zainteresovan i za poslove u medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: