Hipo banka prodaje nekretnine u HR

Hipo Alpe Adrija Bank je objavila oglas za prodaju firmi Grand Hotel Lav i grand Marina Lav kod Splita, pišu regionalni mediji.

Region

Izvor: business.hr

Subota, 09.03.2013.

11:53

Default images

Prodaja tih firmi, u kojima je Hipo Alpe Adria Bank International AG jedini vlasnik, u skladu je sa poslovnom strategijom orijentisanom na osnovni biznis odnosno bankarsko poslovanje, objašnjavaju u Hipo banci.

Ističu da Hipo nije pod pritiskom niti u manjku sa vremenom zbog čega bi morao da proda navedenu imovinu i da će u prodajnom procesu u obzir uzeti samo kvalitetne partnere.

Sama prodaja biće sprovedena na otvoren i transparentan način, saopštila je ta banka.

Zainteresovani se pozivaju da svoje ponude dostave do 5. aprila ove godine.

Hipo je postao vlasnik Grand Hotela Lav i Marine Lavu jesen prošle godine kada je aktivirao založno pravo na hotel pa su dotadašnji vlasnici morali prepustiti vlasništvo .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: