Kada ministru isključe struju...

U "Elektrokrajini" odlučili da ministru neplatiši isključe struju u jednom od objekata.

Region

Izvor: Kurir

Utorak, 19.02.2013.

19:18

Default images

U tom preduzeću je baš Kovačević bio na mestu direktora pre dolaska na ministarsku funkciju, prenosi Kurir.

"Iako je za kratko vreme nakupio veliki broj nekretnina u Banjaluci, ovaj preratni obućar iz Bihaća, a sadašnji ministar je "zaboravio" da treba da plaća račune za utrošenu električnu energiju", pišu regionalni mediji.

Kako se saznaje, Kovačević je u posed kuće u Ulici Đure Jakšica došao na veoma čudan i volšeban način, nakon dugogodišnjeg sudskog spora, a pređašnji vlasnik je bio izvesni Fahrudin S. iz Banjaluke. Kuća se nalazi preko puta škole Jovan Cvijić, samo par stotina metara od strogog centra Banjaluke, a u poslednjih nekoliko godina je poprilično devastirana.

Ipak i u takvom stanju, lokacija na kojoj se kuća nalazi je veoma atraktivna za investitore i prema informacijama iz jedne agencije za nekretnine i u ovakvom stanju vredi više od 100.000 KM.

Inače, ministar Kovačević u centru Banjaluke poseduje i veliki stan, u Gajevoj ulici iza Boske, a Banjalučani su ostali i zapanjeni vilom koju je Kovačević napravio u banjalučkom naselju Trapisti, pišu mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: