Hrvatska: Traže se rvačice u blatu

Već dve nedelje na jednom hrvatskom portalu na kom se traže radnici, preduzeće Jug produkt iz Zaboka traži ženske osobe za posao "rvanja u blatu".

Region

Izvor: Veèernji list

Ponedeljak, 30.04.2012.

18:42

Default images

Pod potrebna znanja i kvalifikacije upisana je sposobnost rada pred većim auditorijumom, odnosno većom masom ljudi.

Pod opisom posla stoji da je reč o projektu sportsko-zabavnog sadržaja koji se temelji na ženskom rvanju u blatu u kupaćim kostimima u svrhu zabave i animacije publike. Reč je o stalnom radnom odnosu na neodređeno vreme.

"Za sada je bilo nekoliko upita za posao, ali još ništa konkretno, ostalo je na razmišljanju. Zaista nije jednostavno naći devojke za takav posao, a hteo bih da zaposlim žene iz Hrvatske, a ne, na primer, iz Bosne", kaže Dragutin Jug, direktor preduzeća.

On je objasnio da je to posao kao svaki drugi, da bi zaposlene imale platu u rangu srednje stručne spreme, a na pitanje kakvo bi im bilo radno vreme, kaže da je to lični rizik hoće li ugovoriti priredbe nekoliko puta mesečno ili svaki dan.

Uz to, radnice, koje bi po mogućnosti trebalo da budu mlađe i što atraktivnije, ukoliko bi svojim nastupom dodatno doprinele većem broju priredbi, dobijale bi i određeni bonus.

"Verujem da će, kad odradimo prva dva-tri posla, doći do ekspanzije i potražnje jer program atraktivnošću neće privlačiti samo muškarce, kako se to obično misli, već je to zanimljivo i ženama", kaže Jug.

On, inače, kompaniju ima već dve i po godine, a najviše se bavi izradom nameštaja po meri, trgovinom i uslugama.

"Na ideju za ovaj program došao sam pre godinu dana, a dugo sam istraživao jer sam želeo da sve bude usklađeno sa našim zakonima. Dodatni podsticaj mi je svakako dao i prošlogodišnji erotski sajam na Zagrebačkom velesajmu. Važno je da projekt nema negativne aluzije", zaključuje Jug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: