Rajaner od juna leti za Crnu Goru

Crnogorska vlada i niskotarifna aviokompanija Rajaner usaglasili su model saradnje prema kome su prvi letovi tog prevoznika prema Crnoj Gori planirani za jun.

Region

Izvor: Vijesti

Četvrtak, 22.03.2012.

14:47

Default images

Pomoćnik ministra turizma i održivog razvoja Nebojša Popović izjavio je da je vlada Crne Gore usvojila odluku o saradnji sa Rajanerom, a uskoro će uslediti i zvanično potpisivanje ugovora.

"Postigli smo dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumeva da Rajaner saobraća prema Crnoj Gori u periodu marta do oktobra, sa izuzetkom u 2012. kada treba da počne letove u junu", kazao je Popović.

On je dodao da, prema planu saradnje, u 2013. treba da se obezbede letovi prema četiri destinacije, a u 2014. i 2015. godini prema šest destinacija.

"Očekujemo da se cene aviokarata kreću od 15 od 20 evra", kazao je Popović.

Prema njegovim rečima, spisak destinacija utvrdiće Rajaner kada verifikuje odluku o saradnji, a vlada Crne Gore, kako je naveo, priželjkuje u ovoj godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: