Otvaranje Svetog Stefana 25. aprila

Najluksuzniji hotel na Crnogorskom primorju - Sveti Stefan biće otvoren 25. aprila, najavio je generalni direktor Amana Sveti Stefan Kevin Brok.

Region

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.03.2012.

09:39

Default images

Ministar turizma Crne Gore Predrag Sekulić je, kako je saopšteno iz crnogorske vlade, kazao da se nada da će Sveti Stefan biti među najboljim hotelima u lancu Amana, jer on to svojom unikatnošću, slavnom istorijom i bogatom ponudom zaslužuje.

Brok je dodao da je interesovanje turista za boravak u ekskluzivnom hotelu izuzetno veliko i da je trenutni buking prevazišao očekivanja menadžmenta.

Vlada Crne Gore je popularni ‚‚Svetac‚‚ , zajedno sa Miločerom i Kraljičinom plažom, 2007. dala u dugoročni zakup singapurskoj kompaniji Aman rizorts, da bi dve godine kasnije posao preuzela grčka Restis grupa.

Prvobitni rok za otvaranje je bilo leto 2009. godine, ali je on probijen, kao i nekoliko narednih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: