Država Srbija prodaje vilu na Bledu

Republička direkcija za imovinu je u medijima oglasila prodaju odmarališta Encijan na Bledu u Sloveniji po početnoj ceni od milion evra.

Region

Izvor: B92

Subota, 10.09.2011.

00:03

Default images

Reč je o vili površine 394 kvadratna metra na placu od oko 1.300 kvadrata.

Nepokrenost je u vlasništvu države od 1996, a nosilac prava korišćenja je Elektrodistribucija Beograd.

"Vilu su kao odmaralište koristili radnici EPS-a do 1991. Od tada u vilu niko nije kročio pa možete misliti u kakvom je stanju danas", kaže Srboljub Panić, pomoćnik direktora u Direkciji.

On dodaje da interesenata za kupovinu ima. "Naš interes je da vilu prodamo, pa ćemo spustiti cenu ako ne bude ponuda po inicijalnih milion evra", kaže Panić.

Cena nekretnina na Bledu kreće se oko 2.000 evra po kvadratu. Prodaja vile jedno je od poslednjih otuđenja imovine ovakve vrste koja je u vlasništvu Srbije, odgovaraju u Direkciji na pitanje da li naša zemlja ima još ovakvih vila u posedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: