Crna Gora čeka više srpskih gostiju

Na Budvanskoj rivijeri ove godine se očekuje znatno veća poseta gostiju iz Srbije od prošlododišnjih 86 hiljada.

Region

Izvor: Tanjug

Subota, 29.03.2008.

12:51

Default images

Direktor Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović kaže da je prošlogodišnja poseta bila značajno manja u odnosu na 2006. kada je na Budvanskoj rivijeri boravilo 155 hiljada gostiju iz Srbije.

Ona je najavila da pokreću posebnu kampanju na srpskom tržištu, u okviru koje će već 9. aprila u Čačku novinarima i turističkim agencijama biti predstavljena turistička ponuda Budvanske rivijere.

Nakon toga će uslediti promocije u Kraljevu, Kragujevcu, Nišu, Vranju, Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, rekla je Radjenović i dodala da je promocija u Beogradu zakazana za 23. april.

U maju su predviđene posete Sarajevu i Banjaluci, što bi trebalo da doprinese većoj poseti gostiju i iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, predočila je Radjenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: