Delta produžila ponudu za Istrabenz

Delta Holding je produžio ponudu za kupovinu državnog vlasničkog udela u slovenačkom koncernu Istrabenz.

Region

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.09.2007.

15:26

Default images

Delta je svoju ponudu, za kupovinu 28,3% vlasničkog udela, u slovenačkom koncernu Istrabenz produžila do 30. septembra, saopštio je KAD, jedan od paradržavnih fondova, koji prodaje državni udeo u Istrabenzu.

Ostatak državnog vlasništva, koji se prodaje, je u drugom paradržavnom fondu, SOD.

Ponuda Delte je istekla prošlog petka, a sada produžena, važi do kraja septembra i dalje ostaje 85 evra po deonici Istrabenza.

U vlasništvu Istrabenza su i srpski Grand Prom, Soko Štark i Palanački kiseljak, kao i vlasnički udeli u slovenačkom Merkatoru i Petrolu.

Za kupovinu državnog udela konkurišu i slovenački trgovački lanac, Engrotuš, koji za deonicu Istrabenza nudi 81 evro i Infond Holding, koji je do sada nudio 80 evra i u čijem vlasništvu je Pivovarna Laško.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: