U BG stiže više od 150 turskih firmi

Za Agro-forum, koji će u Beogradu biti održan 22. avgusta, postoji veliko interesovanje Turaka i očekuje se dolazak više od 150 turskih poljoprivrednih firmi.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 17.08.2017.

18:33

U BG stiže više od 150 turskih firmi
Foto: Thinkstock

To je rečeno na sastanku ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i turskog ambasadora Tanžua Bilgičema.

U saopštenju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede navodi se da su Nedimović i Bilgič ragovarali o predstojećoj poseti turskog ministra poljoprivrede Ahmeta Fakibabe i održavanju Agor-foruma zakazanog za 22. avgust.

"Očekuje se dolazak više od 150 predstavnika turskih poljoprivrednih firmi i prodajnih lanaca kao mogućih otkupljivača srpskih proizvoda", stoji u saopštenju.

Poseta ministra poljoprivrede Ahmeta Fakibabe Srbiji je njegova prva zvanična poseta u inostranstvu, što je ministar Nedimović na sastanku ocenio kao dodatni simbol jakih odnosa dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: